VVS

Vi erbjuder VVS-tjänster i Stockholm

VVS-tjänster i hela Stockholm

VVS-montörer, alltså rörmokare, kan lösa akuta problem men också förändra och förbättra ditt hem. Med vår hjälp får du de funktioner inom värme, vatten och sanitet som just du behöver. Vi har stor erfarenhet av VVS i Stockholm och kan ofta hjälpa dig direkt när behovet uppstår. Du kan också vända dig till oss om du tänker installera en ny värmepump, tvättmaskin eller diskmaskin.

Exempel på vad du kan få hjälp med

VVS handlar om grundläggande funktioner och det finns inga fastigheter där det aldrig kommer att behövas insatser på området. Alla vet att det är dags att ringa en VVS-firma när ett rör sprungit läck eller när avloppet inte fungerar som det ska och man inte kan göra något åt det själv. Men våra VVS-montörer kan hjälpa dig med mycket annat:

Bra priser med rotavdrag

Installationer och service inom VVS berättigar till rotavdrag. Att vi dessutom har låga ordinarie priser på VVS-arbeten i Stockholm innebär att det ofta blir billigare än du tror. Vi lämnar en offert med fast pris så att du ser vad ditt projekt kommer att kosta.

De flesta VVS-arbeten kräver en kvalificerad yrkesman

Om en koppling börjar läcka och orsakar en vattenskada kommer du inte ha rätt att få ut pengar på försäkringen, om det var du själv som bytte kopplingen. Arbetet måste vara fackmannamässigt utfört för att ditt försäkringsskydd ska gälla. 

När du anlitar oss kan du vara helt trygg i att arbetet kommer att utföras och dokumenteras på ett sätt som ligger i linje med gällande bestämmelser och krav från försäkringsbolagen. Vi är en auktoriserad VVS-firma med certifierade montörer och F-skatt.

Vi utför seriösa och professionella VVS-tjänster i hela Stockholm. Anlitar du en av våra VVS-montörer kommer du garanterat vara nöjd med arbetet. Behöver ni hjälp? Kontakta oss idag!