Hantverkare

Vi erbjuder hantverkartjänster i Stockholm

Experter på hantverkartjänster

Om du bor i Stockholmsområdet och behöver få arbete utfört av hantverkare kan vi hjälpa dig. Det gäller oavsett om du vill göra en tillbyggnad med hjälp av en byggnadssnickare eller byta ut elstammarna. Vi kan även hjälpa till om du vill ha en platsbyggd garderob eller annan inredningsdesign som låter dig ta till vara på utrymmen hemma på ett optimalt sätt.

Vi är proffs på hantverkartjänster så som snickeri, måleri, el och VVS. Våra arbeten utförs alltid grundligt och med experten

F-skatt och hantverkare med rätt behörighet

Vi har F-skatt och det innebär bland annat att du kan få skatteavdrag på priset. Vi drar det direkt på fakturan för att minimera det byråkratiska arbetet för dig. Vissa uppgifter inom bygg och renovering måste utföras av en auktoriserad hantverkare. Det gäller inte minst el och VVS. 

Om ett arbete inte har utförts fackmannamässigt kan du få problem med din försäkring i framtiden och risken för att det blir fel ökar. Vi vill vara det trygga och prisvärda alternativet för dig som behöver hantverkare i Stockholm. Hos oss hittar du professionella hantverkare med lång erfarenhet, som löser dina problem på bästa sätt.

Tänk på detta när du anlitar hantverkare i Stockholm

Det finns flera saker som är viktiga när du har en uppgift du behöver få utförd i hemmet.

En bra hantverkare kan ge input kring vad som är möjligt att göra utifrån din budget. Du behöver alltså höra av dig till oss innan du har en tydlig idé. Resultatet blir ofta bättre om en hantverkare kontaktas i ett tidigt skede.

Om ditt projekt kräver att hantverkare med olika kompetens arbetar tillsammans är det bra att välja en firma som kan ta ett helhetsansvar. Annars får du själv agera byggledare och samordna hela insatsen.