Snickeri

Snickeritjänster i Stockholm

Vi levererar allt inom snickeri

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom snickeri och byggnadsarbete i Stockholms län. Vi vänder oss mot både företag och privatpersoner som vill få fint hemma. Vårt mål är alltid att skicka proffs som kan göra jobbet som du behöver få utfört på dina villkor och till ett bra pris. Be oss gärna om referenser på uppdrag vi genomfört som liknar ditt projekt.

Våra snickare i Stockholm kan skapa nya ytor för arbete och umgänge eller optimera ditt befintliga hem så att det svarar mot dina behov i fråga om inredning och utrymme.

Vad för typ av snickeri behöver du hjälp med?

Man brukar dela in snickeri i två huvudområden. Byggnadssnickeri och finsnickeri. En byggnadssnickare arbetar med större konstruktioner och arbetar inte bara med materialet trä. Byggnadssnickare kan hjälpa till med hållfasthetsberäkningar och ta ansvar för större projekt inom bygg och renovering. Byggnadssnickare är den största yrkeskategorin i byggbranschen och du kan få hjälp med allt från att få ett brädgolv och ett nytt tak på plats till att bygga ett trädäck eller en friggebod på tomten.

En finsnickare arbetar med inredningssnickerier och kan ofta ordna platsbyggda möbler för dig som vill kunna ha exakta mått utifrån storleken på dina utrymmen. Alla snickare är inte specialiserade inom ett av dessa områden utan vi kan förmedla kontakt med snickare som har erfarenhet av olika typer av snickeriarbete. 

Vi ger bra pris på snickerier i Stockholm

Vi är alltid inställda på att hitta kostnadseffektiva lösningar på din förfrågan – vad den än gäller inom snickeri. Har du rätt till skatteavdrag drar vi 30 % av arbetskostnaden, upp till 50 000 kronor, på fakturan. 

Du som tänker genomföra ett större projekt är välkommen att vända dig till oss. Du kan vara trygg i att våra snickare arbetar på ett samordnat sätt med till exempel elektriker, målare och VVS-montörer. Att anlita olika firmor för olika moment brukar bli dyrare.

Vi både utför och klarar av alla typer av jobb inom snickeri. Inget jobb är varken för litet eller för stort i Stockholm. Våra medarbetare har en bred och stor kompetens. Jobbet vi utför kommer garanterat vara väl utfört oavsett vilka behov ni har.