Elektriker

Vi erbjuder eltjänster i Stockholm

Professionella elmontörer

En elektriker kan skapa helt nya förutsättningar för vardagslivet och höja boendekvalitén. Vi kan hjälpa dig att få ett hem som har funktioner anpassade efter just dina behov. Du kan också anlita en elektriker i Stockholm genom oss om du vill höja värdet på en bostad inför en försäljning.

Detta kan en elektriker hjälpa dig med

Här är några exempel på vad du kan få hjälp med om du bor i Stockholms län och anlitar en elektriker genom oss:

Många uppgifter kräver en behörig elektriker

Det finns en del enkla uppgifter inom el som en normalhändig person kan utföra på egen hand. Men ofta krävs det en elektriker som är auktoriserad och har rätt erfarenhet. Det är till exempel lag på att en fackman ska arbeta med el i våtutrymmen. Du får heller inte genomföra förändringar av fasta installationer eller förlänga markkablar själv, för att ge ett par exempel. Att göra det som lekman kan vara farligt och även påverka andra än dem som bor i fastigheten det gäller.

Ska du bygga till eller bygga nytt?

Elektriker har också en nyckelroll vid nybyggen. Kontakta oss gärna redan på idéstadiet om du planerar ett större bygge. Då kan vi bidra med idéer på hur du kan dra elen på ett sätt som motsvarar dina önskemål och behov.

Vi på ArmSwe erbjuder helhetslösningar där elektriker samarbetar med andra hantverkare. Det brukar bli bekvämare och mer kostnadseffektivt för dig som vill genomföra ett större projekt inom hantverk.

Vi har stor erfarenhet att jobba med el och tar alltid säkerheten först. Vi kommer se till att all ström går korrekt och när vi är klara garanterar vi att allting fungerar felfritt.
Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss.