Måleri

Måleritjänster i Stockholm

Specialister på målning i Stockholm

Vi erbjuder alla typer av måleri i Stockholm och kan måla allt från betonggolv till snickerier inomhus och fasader i olika material. Vi vet vilka krav som ställs på utomhusarbeten utifrån väderförhållandena i Stockholm och har även erfarenhet av fastigheter där man vill gå varsamt fram för att bevara ursprungliga värden.

Du sparar pengar på att måla

Utvändigt skyddar måleri mot slitage från väder vind. Omålade ytor kan snabbt bli solblekta och utsätts de för fukt förkortas livslängden avsevärt. Inte minst trä behöver målas regelbundet. Att inte måla om sina fönster regelbundet innebär att du kommer att behöva byta dem med tätare intervall. Det är en stor merkostnad jämfört med om du låter oss ta hand om dem innan de tagit skada på grund av att färgen börjat släppa. Även vindskivor behöver målas då och då för att du ska slippa byta dem i förtid. 

Fördelar med anlita en professionell målare

Att måla och få ett hyggligt resultat är möjligt för de flesta som är normalhändiga och har gott om tid. Men en professionell målare arbetar snabbt med uppgifter som tar lång tid för en lekman. När det gäller måleri som ska hålla länge, och där det är viktigt att välja rätt typ av färg, är det en trygghet att få det gjort av en målare. Vi lämnar garantier på vårt arbete och du kan göra avdrag på 30 % av arbetskostnaden om du är berättigad till rotavdrag.

Måleri inför och efter försäljning

Inför en försäljning av en fastighet är måleri en av de insatser som ger störst effekt i förhållande till vad det kostar. Förutom att måla väggar kan vi även måla köksskåp så att de ser som nya ut. Har du just skaffat en ny bostad kan du med måleri ge det en personlig touch med precis de kulörer du vill ha i olika rum. Du kan till och med måla väggar i våtrum.

Våra måleritjänster är för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm. Vi målar det mesta, både invändigt och utvändigt. Vi jobbar också med tapetsering samt underhållsmålning. Behöver ni få något målat? Kontakta oss idag!