Hantverkare för microcement i Stockholm

Microcement

Vi erbjuder microcement i samband med renovering och nybyggnation

Microcement i Stockholm

Microcement är en tunn cementbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment. Cementen kallas även för designcement, microtopping eller microbetong men det är bara olika namn på samma produkt. Den senaste tiden har det tagits fram flera olika varianter av microcement, allt från färdigblandad cement baserad på plast och mineraler till en epoxibaserad cement med otrolig hårdhet och hållbarhet.

Microcement används som beläggning på ytor i designsyfte. Tjockleken på 2-4mm påverkar varken konstruktion eller befintliga lister och dörrar med extra vikt eller tjocklek. Materialet är ett mycket bra och användbart material vid renovering av befintliga ytskikt.

Användningsområden för Microcement

Microcement har flera användningsområden och kan användas både inomhus och utomhus. Materialet fungerar på så väl bänkskivor som på golv i offentliga miljöer och valmöjligheterna är många. De absolut vanligaste användingsområdet för privatpersoner är i samband med badrumsrenoveringar eller som komplement till betonggolv vid nybyggnation.

Vi på Armswe erbjuder microcement i samband med nybyggnation och renovering. Kontakta oss om du funderar på att använda materialet, eller vill veta mer om dess fördelar och anvädningsområden.